Saturday, March 20, 2010

Pilte Pickering Brookist

Üks väike viinamarjaistandus jääb ka tee äärde. Muidu on siin ikka ainult puuviljaaiad. Maryl ja Angelol on sõber, kel viinamarjaistandus (võib-olla ongi see?:)) ja kes neile tasuta isetehtud veini annavad, milledest osad ka meile tuuakse.Pildistajaks mina kui arhitektuuri huviline:)

Mulle osad villad ja puud (küpress?) meenutavad Itaaliat (Toskaanat). Siin piirkonnas elabki ju palju itaallasi.
Seda pilti tuleks tegelikult zoomida, sellel on kaks eeslit:). Kiiruga autoaknast polnud aega zoomimiseks:). Hea, et eeslid üles leidsin:)

Vasakut kätt on org (ja puuviljaaed muidugi).

Seal ongi org ja mäe otsas üks kord mets põles, aga see olevat olnud kontrollitud põleng.
Siin nad panevad oma suurema prügi (igasugu koli, nt vana mööbel, telekad jne) tee äärde ja see korjatakse tasuta ära (ainult mitte piisavalt tihti ja seda prügihunnikute jada ei ole eriti ilus vaadata), et inimesed ei koguks sodi (tulekahjude ohu pärast).


Sellel põlulapil kasvavad nt päikeselilled:). Kui sellele teele keerata, siis paremat kätt enamasti käib aiategu. Aeda on vaja, et hoida spetsiaalseid sigu, kes peaksid puu alt trühvleid (? vähemalt inglise keeles trühvlid) välja kaevama, mis väga kallid. Selline plaan siis rikkaks saamiseks! Alati, kui mööda sõidame, peremees lehvitab meile. Naine on Aasiast.

Siin vist ongi need päevalilled näha.



Puuviljaaed ehk orchard.

No comments:

Post a Comment