Sunday, September 19, 2010

Hostelielu:)

Elame Aussie Nomads hostelis. Hostel on korralik, basseiniga ja puha:), aga üür on väga kallis. Maksame 200 dollarit (2000kr) nädalas. See hind sisaldab endas lisaks üürile ka transpordi tööle ja tagasi. Enne äraminekut tuleb nädal ette teatada, muidu ei saa oma deposiiti tagasi (mis on ka 200! tavaliselt hostelistes ainult võtme deposiit 20 dollarit). Samuti kui töökohta vahetada või hostelist ära kolida ja farmi tööle edasi jääda, kaotab selle 200 dollarit. Väidetavalt töö vahendamise eest!

Hosteli üks omanikest, kes ka mänedzerina tegeleb on Paul, kes on väga ebameeldiv tegelane. Esiteks on tal tujud, kord on maailma sõbralikeim inimene, teisel hetkel vihane. Kunagi ei tea, mis tuju satub. Kui juhtud halva tuju hetkel tema juurde minema, siis saab lambist sõimata.
Esiuks.

Hosteli kõrval on bensukas, see pilt on tehtud bensukast tulles. Bensukas tuleb lisaks nt piima ja saia või shoksi ja coca ostmisele käia siis, kui pesu on vaja kuivatiga kuivatada, sest hostelis kuivatit ei olegi! See on üllatav, muidu ju korralik hostel. Tavaliselt on kuivatid ikka hostelites olemas. Lisaks saab bensukas süüa (söögikoht on neil ka), aga mulle nende menüü väga ei meeldi (hamburgerid, friikad jne), va jäätisekokteilid!

Selline bassein on meitel:). Enne oli vesi jube külm, nüüd väidetavalt soe, aga ma pole proovinudki ammu:). Kogu aeg on plaanis, aga ... 3 nädalat on veel siin jäänud, üritan enne ära minekut ikka ujuda ka:)

Üks suht vana pilt, siis oli vesi veel külm, ainult päevitasime basseini ääres. Mina Sonya ja Rachaeliga.
Kelly (eestist) ostis kaltsukast Harry Potteri lauamängu! Põnev. Palju reegleid:). Ühel õhtul mängisime, rohkem polegi:). Mina, Kelly, Stephanie ja Rachael.

Kaarte mängisime vahepeal päris tihti - shitheadi ja snapi. Mina, Heejin, Sunny ja Rachael.
Cristina Itaaliast tegi meile lasagnet!!! Nii nämma oli! Meie paprikaperekond (ehk tüdrukud, kes paprikaid pakivad, lisaks boyfriendid)

Mina tegin ühel õhtul meie perekonnale ehk meie toa rahvale süüa - pasta koorese singi kastmega. Väga lihtne ja väga maitsev!!!

Hostelis on meil ka baar-restoran. Baaris on joogid liiga kallid, aga restoranis on erihind hosteli elanikele. Iga kord on menüüs 1-4 erinevat rooga, hinnaga 8 dollarit. Maitsev ja suhteliselt odav, aeg-ajalt käime. Sellel pildil on Sonya lahkumise õhtusöök.
Shin läks paariks nädalaks koju Jaapanisse. Tema lahkumise puhul tegi Shin curryt ja Rachael ka. Väga head olid mõlemad! Magustoiduks tegi Shin Pavlova kooki, mis on Austraalias väga popp (väidetavalt), minu meelest natuke liiga magus.

No comments:

Post a Comment