Monday, February 23, 2009

Oleme endiselt Margaret Riveris

Peale viimast blogi sissekannet k2isime matkamas siin j6e ymber natuke (walk trail) ja jalutasime natuke linnast v2lja, aga v2ga palav oli ja kaugele ei jaksanud, nii et n2gime ainult 1 surnud k2nguru.
j2rgmisel p2eval ehk eile k6ndisime jala kokku 18km ja k2isime prevelly beachil, kusjuures terve tee oli asfalteeritud jalak2ijate tee, v2ga mugav oli k2ia. ja suht kohe peale linna n2gime k2ngurusid. Aed oli neil ymber nii, et vist k2ngurufarmid, aga yhes kohas polnud ka aeda. Filmisin neid ja sain filmi peale isegi m6ned k2nguru hypped, nii lahe! ja pildistasime ka, aga fotoka zoom ei ole ikka videoga v6rreldav.
T2na ajasime natuke asju, TFN numbrit taotlesime. Eelmine kord me ei leidnud netist 6iget kohta yles ja ma helistasin t2na klienditoe telefonile ja nyyd 6nnestuski 6ige koht leida! Vodafonele helistasime ka, aga mingit kasu sellest polnud. Ytlesid, et meie numbriga on k6ik korras, et Eesti teenuseosutaja viga peab olema, kui me s6numeid ei saa! Yhte viinamarjaistandusse helistasime ka, aga neil t66tajaid praegu piisavalt, vbl j2rgmine n2dal vaja, kui rohkem korjamist. Aga siis ilmselt meie enda istanduses ka juba rohkem t66d.
N6me on passida, aga mis parata. Ostsin kasutatud raamatute poest eile Dick Francise 7 dollari ja Harry Potteri 3 dollari eest...
Eile rannas p6lesid mu s22red eest t2iesti 2ra, jube valus! T2na ostan aftersun lotioni, seni mul polnudki seda. Ja p2ikesekreemi tuleb nii tihti panna, et hakkab tyhjaks saama!
Oleme praegu 3 66d kuueses toas ja 2 toanaabrit on enamv2hem, aga kaks j2lle mingid sellised, kes teregi ei ytle ja asjad on laiali toas...
t2naseks k6ik, uuemad pildid yritan m2lukale panna ja ka varsti yles laadida.
Marin

5 comments:

  1. Oodates tööd... Aga vähemalt olete käe valgeks saanud! Ja ärge unustage tähistada Oliveri sünnipäeva, ikkagi 4-kuune pontsu juba!!!

    ReplyDelete
  2. Minu meelest küll väga tore, et teil ikka natuke puhkust ka enne suur töötegemist :D Ja Bunburry ranna pildid on lihtsalt imelised, väga kade!! Ilusat Eesti Vabariigi aastapäeva ka ;)

    ReplyDelete
  3. tõesti tõesti Marinikene, ära nüüd selle tööga üle ka pinguta ;) küll sa veel jõuad ju, õpi puhkamaaaaa :)...päikesepõletuse puhul tunnen kaasa, tean mida sa tunned :(.....Ilusat vastlapäeva ka!(söön ühe kukli ka sinu eest :P)
    olge musid ;)

    ReplyDelete
  4. ait2h, ait2h! oi vastlap2ev ei olnudki meeles, aga me s6ime kooki ehk l2heb see ka arvesse! Puhata on m6nus jah, aga raha ju kahaneb iga p2evaga:). Oliver suur poiss juba!!! kogub ka raha et tulla kylla? homme loodan pilte veel postitada ja blogi ka kirjutada!

    ReplyDelete
  5. Näen, et meie kingitus on sul kaasas!!!
    Liisa sai sinu smsi ja tänab õnnitluse eest!!!
    Ootame veel pilte!!!

    ReplyDelete