Friday, June 11, 2010

Reisi kokkuvõte

Alustuseks, vabandust, et ei ole lihtne seda reisikirjeldust lugeda:)
Praeguse seisuga tuleks alustada postitusest pealkirjaga Roadtrip I, siis Roadtrip II ja siis järjest altpoolt ülespoole (st seejärel Grampians, Snowy, Canberra, Blue Mountains ja Sydney).
Kokkuvõtvalt, reisi tipphetk oli kindlasti helikopterisõit üle 12 apostli! Uluru ja Kata-Tjuta ning minu suur lemmik oli ka Snowy Mountains. Loomulikult ka Great Ocean Road. Pildid vist räägivad juba enda eest iga koha kohta:). Melbourne sai kohe suureks lemmikuks, Sydney hakkas teistkordsel külastusel (ja kauem olles) ka meeldima. Ainus väike pettumus oli Blue Mountains. Turistikas ja mägedest polnud midagi vaadata, matkad igavad (Kadri hiljem soovitas ühte lahedat matka, aga selleks hetkeks me ei viitsinud enam matkata:))... samas linnakesed olid armsad ja ega ma ei kahetse, et käisime. Lihtsalt külastatud kohtadest kõige jamam.
Tore oli, et reisil sai igas kohas, mis plaanitud käidud, samas ka natuke niisama lebotatud. Kahju, et Byron Baysse ei jõudnud, nii ei saanudki Katu korralikult Austraalia randa ja ujuma... eks järgmine kord!!!

No comments:

Post a Comment