Tuesday, June 8, 2010

Reisi lõpp - tagasi Sydneys

Jucy on juba ära antud!!!:(

Sõitsime metrooga linna ja juba tuttavasse hostelisse (Big hostel), kus admin meid ära tundis:).
Õhtul helistas Piret, et nad müüsid auto maha!!! Juhhuuuuuu!

Käisime Manly lähedal Deewhys. Bussisõit tagasi oli väga huvitav, prantsuse kutid vallutasid bussi ja laulsid suure osa teest:). Üks neist kutsus mind välja, mille peale minu kõrval istuv jube aussi vanamees kutsus ka mind välja!!!! uhhhhh, ütlesin mõlemale ära, vanamehele, et peame sõpradega kokku saama:)
26.aprill, esmaspäev
Hommikul võtsime rahulikult. Isegi lugesime raamatuid teed juues (Katu tõi minu sarja raamatuid! Jeeeee!). Jalutasime Hyde Parki, kus istudes helistasin Chicale sünna puhul ja seejärel Kadrile, et võiks kokku saada. Kuna oli vaba päev (ANZAC Day), saimegi juba samal päeval Kadriga kokku. Läksime Circular Quays bussi peale, Kadri hüppas Bondi Junctionil sama bussi peale ja sõitsime Bondi Beachile (randa).
Bondi rannas

saime kokku Kadriga! Võtsime kohvid, istusime ja lobisesime tunde!


Hiljem käisime väga heas Tai restoranis söömas. Punane karri oli eriti nämma! Odav ka. Kui söödud saime, oli väljas juba pime. Colesist läbi (promosin Kadrile Colesi juustukooki!) ja Kadri saatis meid bussi peale. See kord bussis mingeid huvitavaid sündmusi ei olnud:)
27. aprill, teisipäev
Loomaaia päev!
Olin ilusti alles hoidnud kupongid, millega sai 15% alet! (kupongist olid Sydney weekly või mingist taolisest turistide tasuta ajakirjast)
Loomaaeda sõitsime laevaga, et laevasõitu ja vaateid nautida. Kohale jõudsime u kl 13.
teel loomaaeda




väike elevandipoeg on siin väga kuulus, sest sündides arvati, et ta on surnud. Oli siin suur uudis telekas mõned kuud enne meie reisi. Üks elevandipoeg oli veel (natuke suurem) ja nad mängisid ja lõbustasid rahvast. Veetsime elevantide juures palju aega ja klõpsisime pilte teha.

suuremat karu neil miskipärast praegu ei olnud!


kohustuslik pilt loomaaias - mina lõviga


sarnasus on ju märgatav:)





ja katrini kohustuslik pilt tiigrist


valge tiiger


antiloop

kaelkirjakud on nii lahedad! Lisaks elevantidele, veetsime nende juures palju aega!:)







väike ahvipoiss tegi igasugu trikke!








koaalad on uimased ja magavad ainult loomaaias!:)





koaalad on niiiii armsad!


vaade loomaaiast
Kell 5 tormasime laeva peale, et tagasi sõita!
Käisime Katuga Doominos (pizza on teisipäeviti odavam!), võtsime veini ja nautisime pizzat veiniga hosteli katuseterassil.
28.aprill, kolmapäev
Akvaariumi päev!
Suurem, kui Perthis. Soovitan külastada.
Meil olid jälle kupongid, millega saime 20% alet:)
nokkloom, keda lootsime ka looduses näha, aga seni pole õnnestunud:)










raid, neid võis selles basseinis katsuda!


suur kilpkonn


Peale akvaariumi saime korraks Kadriga kokku, et talle Minu-sarja raamat anda!

tegime tiiru monorailiga, eesti keelset tõlget ei tea:) Esimesel päeval Sydneys tegime sellest rongist väljast pilti ja otsustasime, et peame sellega sõitma ka minema! Reisi lõpus läksimegi:)
Õhtul saime Paddingtonis Marki ja ta vennaga kokku. Teel sinna avastasime ootamatult Eesti Maja! Oleks teadnud, et nii lähedal on, oleks läbi astunud. Mul tekkis Eesti Maja nähes koduigatsus... Katu ütles, et ma olen vist juba väliseestlane, et selline igatsus ja eriline tunne Eesti Maja nähes tekkis. Peaaegu, et pisar tuli silma... Nojaa, ma juba kaua ära ka olnud ju!!!:)
Tegime mõned dringid Marki ja ta vennaga, hiljem läksime Vietnami restorani Katu viimase õhtu puhul sööma. Väga head toidud olid ja üllatavalt soodsad hinnad, sest see oli ikkagi restoran, mitte kiirsöögikoht.
Teel koju leidsime Kuuba baari, kuhu pidime sisse astuma! Sisekujundus oli väga lahe, Che pildid jne. Tellimusenumber oli sigarikast!:) Ja igasuguseid erinevaid mojitosid ja daiquirisid teevad nad seal! Maitsesime cranberry ja passionfruiti mojitosid ning berry ja mango daiquirisid.
Väga tore viimane õhtu oli meil Katuga Austraalias!!!

2 comments:

  1. Väga mönus, et sul oli aega/viitsimist blogi kirjutada ja pilte panna!

    ReplyDelete
  2. tore tore on kommentaari lugeda!:) kallid!
    ps anna teada, kas pakk oli minult:)

    ReplyDelete